Villa Acacia

Beoordeling9,4
1-8 | 4 | 2

Wisseldag

Flexibel

Check-in: 16:00u, Check-out: 10:00u

10

"Villa Acacia"

augustus 2021

Dhr. Martin Martens

10

"Mooie vakantie villa!"

augustus 2020 Wij hebben met ons gezin een heerlijke vakantie gehad. Mooie grote villa! Heel dicht bij het zwembad, maar ook fijn om naar de rivier te gaan, wat maar eventjes lopen is.

Mevr. L. Loskamp

9

"Groot huis met perfecte ligging"

juli 2020 Wat een fijn huis op een leuk (Nederlands) park.
Aardige mensen, goede service en vooral ruim opgezet met genoeg privacy.
Het huis ligt naast het grote zwembad met genoeg bedjes. De meeste huizen hebben een privé zwembad dus het was helemaal niet (te ) druk.
Grote tuin met meerdere zitjes, airco op de slaapkamers. Vlakbij strandjes aan de rivier waar je kunt suppen/ kanoën.
Een paar keer per week zijn er mogelijkheden om eten af te halen (rotisserie, pizzakar, snacks) allemaal lekker en vooral gemakkelijk.
Het huis was heel netjes en schoon, enige punt van verbetering is dat de moltons van de bedden ook uitgewassen worden. Deze waren stoffig en met vlekken. Uiteraard gingen daar de keurig schone lakens overheen, maar geeft toch minder schoon gevoel.
Vanwege COVID en de warmte zijn we vooral op het park gebleven en hebben we elke dag tegen elkaar gezegd wat een fijne plek het is! Kortom we komen zeker terug om de rest te ontdekken!

Marieke

7

"Villa Ardeche"

augustus 2019 Inmiddels komen wij al ruim 8 jaar ( in mei en september ) op dit schitterende park. Na in verschillende villa's verbleven te hebben kunnen we de conclusie trekken dat deze villa 78 qua ligging tot de top behoord. Door de hogere ligging kijk je over het gehele park en kun je ook nagenoeg de gehele bergkam zien. Dan heb ik het nog niet gehad over de mooie grote tuin en de bijzonder ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.
Normaliter huren wij een huis met prive zwembad maar deze villa ligt naast het gemeenschappelijke zwembad zodat we een eigen zwembad niet echt gemist hebben.
Kortom een riante villa met een goede ligging en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Grt, Ruud en Ingrid Waardenburg

Dhr. Ruud Waardenburg

10

"Villa Bellevue"

april 2019

9

"Fijne villa op een fantastishe locatie."

juli 2018 Villa nr 78 was een prima verblijf. Hoewel het bij het boeken bekend was dat in deze villa geen airconditioning aanwezig was hebben we dit , zeker op de bovenste etage, toch heel erg gemist. Het slapen op de boven etage bij tempareturen boven de 30° is eigenlijk niet te doen. Zeker niet als er kleine kinderen bij zijn. Daarom heel erg jammer dat deze villa geen airco heeft. Hoewel slecht geslapen vanwege de hitte vanwege de verder fijne villa en prima ligging toch een heerlijke vakantie gehad. Dank aan Amarante/Allurevillas voor de goede begleiding bij de boeking en het beantwoorden van alle vragen inzake de boeking e. d.

Mevr. A.J. Vermaat

10

"Luxe villa op mooi park"

april 2018

Prijs bekijken