Huur villa Provence

Huur villa Provence

Villa huren in de Provence?
De Provence is een mooie vakantiebestemming in Frankrijk. Er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving Provence. Van ruige natuurgebieden tot steden om te bezoeken. Avignon en Marseille zijn steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Avignon is een stad met een rijke geschiedenis. In de stad is het Paleis des Papes te vinden. Een imposant paleis waar van oorsprong de pausen verbleven. Daarnaast zijn er meer bezienswaardigheden te vinden zoals, Pont Saint-Bénézet en de bekende brug, Pont du Gard.

De hoogste berg in de Provence is de Mount Ventoux. Wist u dat deze berg door de hoogte de reus van de Provence wordt genoemd? De Mount Ventoux leent zich uitstekend voor een lange wandeltocht of fietstocht. Bovenaan de top van de berg heeft u een uitgestrekt panoramisch uitzicht. Bent u een sportieveling? Ook is er een mogelijkheid om te kajakken in Gorges du Verdon. In de kloof Gorges du Verdon stroomt de rivier. Het is dé ideale plek voor watersporten!

Ook het plaatsje Gorges aan de rand van de Plateau de Vaucluse is een pittoresk dorpje. Het dorpje bevindt zich op een grote hoogte. Het dorpje wordt gekenmerkt door de smalle straatjes, boetiekjes en het culturele erfgoed, het kasteel.
Gaat u met het vliegtuig naar de Provence? Dan kunt u het beste vliegen op Marseille. Marseille is een mooie havenstad om te bezoeken. Middenin de stad is de haven Le Vieux Port gelegen met veel verschillende jachten en zeilboten. Vlakbij de haven zijn verschillende restaurants en barretjes te vinden. Ook is er genoeg mogelijkheid om te winkelen! Geen zin om te shoppen? Bezoek dan één van de stranden in Marseille.

Villa boeken bij Allure Villas Frankrijk
Op zoek naar een villa in Frankrijk? Villa huren in de Provence? Allure villas Frankrijk beschikt over villas in de omgeving van Zuid-Frankrijk. Bijna alle villa’s beschikken over een privézwembad. Ook de vakantieparken beschikken over een gemeenschappelijk zwembad. Daarnaast bieden de parken nog meer faciliteiten aan zoals sportvelden en een speeltuin. Ook is er voldoende aanbod om een croissant te kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt of bar op het park.

Heeft u vragen of zoekt u een vakantiehuis in het bijzonder? Neem contact met ons op! Wij helpen uw graag aan uw vakantiedroomhuis.