Luxe villa Séte

Luxe villa Séte

Villa huren in Séte?
Séte kent een rijke geschiedenis. In de omgeving zijn verschillende opgravingen gevonden en het is mogelijk om een bezoek te brengen aan het kasteel. De havenplaats ligt gelegen in de provincie Hérault in de regio Languedoc aan de heuvel.

Het is in Séte ook leuk om te winkelen. In de binnenstad zijn verschillende terrassen en winkels te vinden. Ook is er in het centrum een markthal te vinden waar lokale producten te koop zijn. Ook zijn er prachtige zandstranden te vinden. Vanaf de heuvel heeft u een panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee. Daarnaast zijn er verschillende bezienswaardigheden en plaatjes in de nabije omgeving. De steden Béziers en Montpellier zijn echte aanraders.

Villa boeken bij Allure Villas Frankrijk
Op zoek naar een villa in Frankrijk? Villa huren in de Provence? Allure villas Frankrijk beschikt over villas in de omgeving van Zuid-Frankrijk. Bijna alle villa’s beschikken over een privézwembad. Ook de vakantieparken beschikken over een gemeenschappelijk zwembad. Daarnaast bieden de parken nog meer faciliteiten aan zoals sportvelden en een speeltuin. Ook is er voldoende aanbod om een croissant te kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt of bar op het park.

Heeft u vragen of zoekt u een vakantiehuis in het bijzonder? Neem contact met ons op! Wij helpen uw graag aan uw vakantiedroomhuis.