Huur villa Zuid-Frankrijk

Huur villa Zuid-Frankrijk

Villa huren in Zuid Frankrijk?
Op zoek naar een vakantie met kinderen in het buitenland? Zuid-Frankrijk heeft veel te bieden, voor jong en oud. Neem uw wandelschoenen mee, want in de omgeving zijn veel mooie badplaatsen en natuurgebieden te vinden.

Gaat u met het vliegtuig naar de Provence? Dan kunt u het beste vliegen op Marseille. Marseille is een mooie havenstad om te bezoeken. Middenin de stad is de haven Le Vieux Port gelegen met veel verschillende jachten en zeilboten. Vlakbij de haven zijn verschillende restaurants en barretjes te vinden. Ook is er genoeg mogelijkheid om te winkelen! Geen zin om te shoppen? Bezoek dan één van de stranden in Marseille.

Villa boeken bij Allure Villas Frankrijk
Allure villas Frankrijk beschikt over veel villas in de omgeving van Zuid-Frankrijk. Bijna alle villa’s beschikken over een privézwembad. Ook de vakantieparken beschikken over een gemeenschappelijk zwembad. Daarnaast bieden de parken nog meer faciliteiten aan zoals sportvelden en een speeltuin. Ook is er voldoende aanbod om een croissant te kopen bij de dichtstbijzijnde supermarkt of bar op het park.

Heeft u vragen of zoekt u een vakantiehuis in het bijzonder? Neem contact met ons op! Wij helpen uw graag aan uw vakantiedroomhuis.